Schilderij in huis • interieur

Een schilderij van Eelko van Iersel kun je het beste in het echt zien. Dan ervaar je de kleurkracht van de olieverf en krijg je een compleet beeld van de unieke structuurlagen. Deze lagen zijn ontstaan door zand en verf op het doek te brengen. Door deze op een natuurlijke manier te laten drogen ontstaan er scheuren, die een oppervlaktehuid creëren, vergelijkbaar met droge aarde in een rivierbedding, een bergketen of een andere planeet.  

Gekleurde wand

De schilderijen komen prachtig uit op een witte wand. De kracht van het schilderij vult de ruimte met energie en positieve trilling. In deze presentatie krijg je een indruk van de schilderijen in een interieur met gekleurde wanden en op elkaar afgestemde meubels en accessoires. Dan krijg je toch een completer beeld van hoe een schilderij een extra toegevoegde waarde krijgt in een interieur.

Galerie Zeven Zomers

Bezoek Galerie Zeven Zomers om de beschikbare schilderijen van Eelko van Iersel te zien of maak een afspraak in uw huis, zodat hij met je mee kan denken in de zoektocht naar een passend schilderij.