Grafisch ontwerp

eelkovaniersel_grafisch-ontwerrp

EELKO VAN IERSEL grafisch ontwerp zorgt ervoor dat uw presentatie er uitstekend uit ziet. Ruim 15 jaar werkt Eelko als grafisch ontwerper in opdracht van bedrijven en particulieren in verschillende branches. Hij vertaalt uw wens in een fris en eigentijds ontwerp. De opdrachten kunnen van verschillende aard en grootte zijn. U kunt met kleine opdrachten terecht, zoals het ontwerp van een geboortekaart, rouwkaart of een flyer van een activiteit. Ook grote producties behoren tot zijn expertise, zoals het ontwikkelen van een compleet nieuwe huisstijl, de restyle van een magazine, boekomslagen en brochures.

Startende of innoverende ondernemers zijn van harte welkom. Eelko probeert in een gesprek de specifieke ‘smaak’ van de bedrijfscultuur te herkennen óf deze smaak te ontwikkelen in samenspraak met de opdrachtgever. Naast zijn creatieve en technische kennis levert hij service, door middel van snel en vakkundig resultaat. Eelko vindt het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met de mensen waar hij voor werkt. De communicatie verloopt efficiënt en prettig, omdat er nieuwsgierigheid en betrokkenheid is. Korte lijnen, creativiteit en plezier zijn daarbij van belang.

Drukwerk & digitaal

Uw presentatie wordt nauwkeurig de wereld in gebracht. Producten -briefpapier, visitekaartje, raambelettering, boekomslag, brochure, flyer- worden door Eelko van Iersel ontworpen. Hij werkt samen met verschillende drukkerijen, die gespecialiseerd zijn in specifieke producten. Naast het leveren van drukwerk kunt u bij Eelko ook terecht voor een mooie digitale presentatie. De tijd dat alle producten gedrukt moesten worden is voorbij. Maar u wilt toch ook op internet een professionele presentatie tonen? Als ontwerper ontwikkelt hij uw website en laat deze bouwen door een team wat technisch onderlegd is om uw website te bouwen. Digitale nieuwsbrieven, presentaties voor social media en een persoonlijk beeldmerk bij uw email behoren tot de mogelijkheden.

Het is voor hem een uitdaging om met zijn grafische ontwerpen aan te sluiten op uw wensen, van toegevoegde waarde te zijn, beeldtaal te ontwikkelen voor dát wat gecommuniceerd wil worden.

Grafische vormgeving