Timeless gallery shows us the oil paintings made by Eelko van Iersel

eelkovaniersel_timeless_exhibition

De ‘Dutch Art Paintings’ van Eelko van Iersel zijn geselecteerd door Timeless gallery voor de expositie in Marbella (Zuid -Spanje). Het is niet voor niets dat het internationale avontuur van de Nederlandse kunstenaar begint in Andalusië. Dat is bij uitstek de meest favoriete bestemming voor Eelko om inspiratie op te doen en te genieten. Ieder jaar bezoekt hij de zuidelijke punt van het Iberisch Schiereiland om te genieten van de natuur (de rode gronden, droge rivierbeddingen en vulkaanzand), de steden met de Moorse invloeden (Sevilla, Granada), de heerlijke ongerepte stranden (‘Playa de los Genoveses’ in het Oosten en ‘Costa de la Luz’ in het Westen) en de overheerlijke tapas en Spaanse cultuur. Alle schilderijen van Eelko hebben een Spaanse titel. Voor deze eerste expositie heeft Timeless grote schilderijen geselecteerd: ‘El tiempo pasa, tan lentamente‘ (150 x 180 cm), Ímpetu (170 x 160 cm), Condor (150 x 150) en Águila (150 x 150)/ Timeless galleries begon haar galerie als galerie Minerva in Malmö (Zweden). De afgelopen jaren is dit uitgegroeid tot de Timeless galleries Group met vestigingen in Marbella (Spanje), Miami (Florida – USA), Malmö & Tralleborg (Zweden), Gdynia & Bialystok (Polen). Ze brengen kunstliefhebbers in contact met unieke kunst van over de hele wereld.

“Our ambition is to be a scene where all the art styles can come together to inspire, a opportunity to experience the wonderful world of art.”

Reeds jaren heeft Eelko van Iersel de wens om zijn kunst over de hele wereld te laten reizen. Hij ervaart zichzelf als ‘een mens en kunstenaar van de wereld’. Zijn non-figuratieve olieverfschilderijen spreken een universele taal, die eenieder van over de hele wereld kan verstaan. Mits men er voor open staat natuurlijk.  In de samenwerking met Timeless heeft hij een samenwerking gevonden waar hij vertrouwen in heeft en wat tot een nieuw internationaal avontuur zal leiden.

“Timeless gallery shows us the oil paintings, made by the Dutch artist Eelko van Iersel”

eelkovaniersel_timeless_sending