Ivo Opstelten opent expositie in galerie T

eelkovaniersel_expositie_opstelten-kunst
“Een bijzondere opening door dhr. Ivo Opstelten. Ik heb genoten van de expositie, de opening en de goede organisatie van Lia en Bert Hector (galerie T). Na aanleiding van mijn schilderij ‘La selva’ heb ik geïnspireerd gesproken met mevr. Karla Peijs en haar man Rinus Platschorre. De ontmoeting tussen ‘zoet en zout water’, zagen zij terug in dit schilderij. Rolf Bosboom, verslaggever van de PZC (kunst & cultuur) twitterde; Mooi, intrigerend werk in Galerie T! Hoorde uitsluitend positieve geluiden”, aldus kunstschilder Eelko van Iersel

Galerie-T nodigt u uit op zondag 3 april 2011 voor de opening van de expositie van Anne Rensen, FRAME (Frank van der Meijden), Wim van der Kraan en Eelko van Iersel.

Ivo Opstelten opent de expositie van Anne Rensen, Eelko van Iersel en Frank van der Meijden (ex-manager van Blof). De heer en mevrouw Opstelten hebben werk van Anne Rensen in privébezit. Reden voor Ivo Opstelten om naar Middelburg te komen en de expositie te openen.

EelkovanIersel_opening_GALERIE-T2

Galerie-T, Turfkaai 25/27 – 4331 JV te Middelburg – tel. 0118-611415. De galerie is gevestigd in de huizen ‘de Egelantier’, de Croone’ en  ‘de Twee Visschen’ aan de Turfkaai en de Vismarkt te Middelburg. De galerie is open donderdag t/m zaterdag van 11-16 uur. Buiten openingsuren is de galerie bereikbaar op telefoonnummer 06-15093660.

Zondag 3 april organiseert Galerie-T in samenwerking met de tijdelijke galerie Mecano van Xander Koppelmans een expositie voor één middag van Ankie van Dongen en FRAME (Frank van der Meijden) onder de muzikale begeleiding van de Barockpuppies.